Categorieën
info

van dichte naar open deur

versoepeling praktijkbezoek

Vanaf vandaag hebben wij in kader der versoepeling de wachtruimte weer opengesteld met de deur open. Vanaf nu hoeft u dan ook niet meer buiten voor gesloten deur te wachten, totdat u naar binnen wordt gehaald.
Triage aan de telefoon blijft gehandhaafd, open spreekuren zijn nog niet aan de orde.
Wij danken u allen voor het begrip, dat u heeft getoond in het oude nieuwe normaal.

De wachtruimte is weliswaar weer open doch beperkt. Een soort van nieuw normaal 2.0 als het ware.
Om de anderhalve meter in acht te houden, verzoeken wij u plaats te nemen op de beschikbare zitplaatsen. Mochten deze echter allen onverhoopt bezet zijn, moet u toch nog even buiten wachten.
De voordeur laten wij nu i.t.t. het eerder oude nieuwe normaal (wij weten het is verwarrend) wel volledig openstaan ter maximale ventilatie.

Melden bij de balie bij binnenkomst doen we nog niet. U wordt opgehaald vanuit de wachtruimte, wanneer het tijd is voor uw afspraak. Dit kan i.v.m. de toegenomen (inhaal-)drukte soms even wat langer duren. Maar wij doen er zoals altijd alles aan, om u op de afgesproken tijd naar binnen te roepen.

Op de tafel van de wachtkamer staat handalcohol. Nu de assistentes deze u niet meer aanbieden bij binnenkomst, verzoeken wij u om deze nog wel te blijven gebruiken. En uiteraard het gebruikelijke ellebogenwerk bij niezen en zo.

De administratie na afloop kan deels weer aan de balie gebeuren. De nota krijgt u weer meteen mee dan wel per e-mail met direct betalingsverzoek ter plekke indien van toepassing.
Uiteraard kan het dan wel eens voorkomen, dat er al een ander aan de balie staat. Wij vertrouwen op uw common sense in deze, dus een beetje geduld indien nodig. Natuurlijk houden wij dit ook zo goed mogelijk in de gaten bij verlaten van de behandelkamers.
Nogmaals dank voor uw begrip en laat ook bij weggaan de voordeur gewoon open staan a.u.b.
Hoewel het een open deur is; ventilatie is en blijft ook hier cruciaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *