Bleken

Wij hebben goed en slecht nieuws voor U. Het slechte nieuws is dat ons team geen tandcosmeticus kent. Maar eerlijk gezegd zouden wij dat geeneens willen. Want wat bleken van tanden betreft, bent U de beste behandelaar die U zich maar wensen kunt.

Bleken doet U namelijk zelf thuis. Anders dan wat in de commercie beweerd wordt, is dat eindresultaat namelijk gelijk aan dat dan wanneer U het in de stoel laat doen.
Ook wij hebben jaren gebleekt met allerlei toestanden van speciale lampen tot laser geactiveerde gels aan toe. De samenstelling van de bleekgels moeten inmiddels aan wettelijke eisen voldoen. En samen met dat wetenschappelijk onderzoek geen verschil laat zien tussen de uit- en thuismethode, is ons advies; doe het zelf.
Of te wel hou het lekker simpel, maar leef met vlag en wimpel

U kunt bij ons individuele bleekmallen op maat laten vervaardigen, waarin U de bleekgel veilig kunt gebruiken. Als een gewenst resultaat bereikt is, gooi de mallen dan niet weg. Tegen kostprijs kunt U later altijd nog extra bleekgel bestellen voor bleekonderhoud indien nodig.

Thuisbleken met individueel vervaardigde mallen is de nieuwe standaard voor bleken geworden.

Houdt U er wel rekening mee, dat U gaat bleken voor eventueel esthetisch werk aan Uw tanden gedaan moet worden. Want een kroon of een vulling zal nooit mee bleken.

Of de kleur van Uw tanden echt wordt wat U in uw hoofd heeft, is afhankelijk van de mate van vervuiling en de anatomie van de tanden zelf en die zijn niet bij iedereen gelijk.
Zou U meer informatie willen hebben, dan hebben wij helaas geen tandconsulente of tandvitaliteitsverzorgster. TeamStroek heeft echter wel alle kennis paraat om al Uw vragen te beantwoorden.